Képgalériák
Kereső
Szavazás

Tetszik ez az oldal?

Belépés

Sárkány fajták

Éjfúria

Mint ahogy a filmben is van: "A halál és a villám istentelen ivadéka". Ez igaz is. Az a tűz szerű anyag amint kilő halálos. Ereje nagyon hatalmas. Sebessége hatalmas a szárny fesztávolságához képest. Éjszaka aktív. Mérete akkora, hogy létra nékül fellehet ráülni. Rendkívül okos. Kedvenc eledele a hal. És sose hibázik.

 

  

Rettenetes Rém

 

Ez inkább "ölsárkány" mert ez a sárkányok ölebje. Mérete akkora, hogy akár egy nagyobb vödörbe belefér. Ahogy a mondás tartja : " kicsi a bors de erős". Ez igaz rá. Tűz ereje hatalmas. Igaz egymás ellen használják ezt, mert napjuk nagy részében viaskodnak egymással. Hal a kedvenc eledele.

 

 

 

Szörnyen Nagy Rémség

 

A legveszedelmesebb sárkány bőrét vörös pikkely fedi. Hatalmas tüskét visel a hátán. Fogai hosszúak és hegyesek. Szárny fesztávolsága hatalmas. Képes akár milyen falon mászni. Hajlamos a hamar dühbe gurulásra. Meg van neki az a szokása, hogy lángba borítja a saját testét. Láva szérű tüzet köp. Ezt olyan ember válasza aki bátor. A bárány a kedvenc eledele.

 

                                                               

 

 

 

Fertelmes Cipzárhát

 

 Ez egy ikerfejű sárkány. Lehet úgy is nevezni, hogy "kétszemélyes repülőgép", mert ennek a két nyakán elférnek ketten és mind ketten irányíthatják. Ez egy rendkívül trükkös sárkányok. Mind két feje mást csinál: az egyik füstöt ereszt ki a szájából a másik berobbantja azt. Két fejéhez két farok jár. Ha valaki elég trükkös egy másik ember segítségével képes legyőzni. Minden féle húst bárányt és halat is megeszi.

 

 

 

Sikló Sárkány

 

A Siklósárkány könnyen felismerhető világoskék testéről és sárga tüskéiről, melyek a testét borítják a fejétől a farkáig. Minden napszakban aktív. Gyors és mozgékony a levegőben, nagy távolságokat tud repülni, de mindig leszáll támadás elött. Csoportban repül és támad. A Siklósárkány tüze a legforróbb a sárkányok közül. Lángnyelve megolvasztja az acélt. A farkából tüskéket képes kibocsátani, ami szinte mindenen áthatol. A bárány szereti.

 

Gronkel

 

A legbutább az összes többi közülés a legkeményebb.Nagy a feje, kicsi a teste és gömbölyű a farka vége. Lusta egy teremtmény, ideje nagy részét alvással tölti. Kicsi a szárnya, de olyan gyorsan ver, mint a kolibrié. Lassú a levegőben, de remekül manőverezik. Képes hátrafelé és oldalra repülni, és egy helyben lebegni is. Megrágja a köveket, megolvassza a gyomrában és azt lövi ki tűzgolyóként. Mindent megeszik, a bárányt és a halat egyaránt.

 

0.024 mp